OM BASSMINISTERIET

I begyndelsen af november 2017 stod de gamle dj drenge hjemme hos DJ SKOGE hvor der blev spillet baspumpende hits fra deres ungdom. De skrålede med, hilste på de seere der var med og råbte BASSARM, hvilket viste sig at være en seermagnet.

Dennis Skoglund “DJ Skoge” fortæller
Programmets koncept er den gode gamle dance fra 90’erne og start 00’erne, i en kombi med “Shoutout” som groft sagt betyder at, der råbes hej og velkommen til folk der logger ind.
Vi er overrasket over den interesse der er for vores show, som er hvad vi selv vil kalde “en fest i ungdomhulen”.

Skoge fortsætter: “ Jeg har sammen med dj drengene DJ Pøls3 (Jonas Zangenberg) og DJ Fuller (Dennis Fuller Møller) dannet DJ Skoge og BASSministeriet.
Et show der til tider fyldes med glædenshyl fra det kærlige Tigerdyr (Thomas Bergelius Dürr Fordsmann).


Fra Græsrodsradio til kommerciel radio.
Programmet startede på en mindre, ikke kommerciel radio i Albertslund, PartyZone, og har nu sendetid på den store kommercielle Radio “NORD.FM”, som fra den spæde start så underholdningsværdien i showet.
Hvilket betyder, at man udover at følge det på Facebook kunne tune ind om fredagen kl. 20:00-23:00 hvor showet sendes live på FM, Stream samt via NORD.FM app.

DJ Skoge og BASSministeriet Sendte i perioden november 2017 -sommeren 2018
Showet blev lukket ned da det var baseret på Facebook livevideo, og Facebook lukkede ned for streamet grundet pladeselskabernes ophavsret til musikken.
Trods der var lavet en aftale med Koda og Gramex, som desværre viste sig ikke at være den rette løsning på problematikken.

Der kan i fremtiden opleves forskellige shows med
DJ SKOGE
TIGERDYR

PØLS3 & FULLER der sammen er dj teamet BOOTY BEATs.

Alt kærlighed til bassmusikken herfra og tak til alle der har bakket op om projektet.